Loading...
Video2020-12-24T05:12:23+00:00

Video

Izpolnjeno upanje
“Ljudstvo, ki je hodilo v temi, je zagledalo veliko luč, nad prebivalci v deželi smrtne sence je zasvetila luč.” (Izaija 9: 1) Kako veliko upanje, ki ga je napovedal prerok Izaija in se je izpolnilo v Jezusu Kristusu. Zato lahko rečemo “Jezus je moje upanje, ki ne razočara!”
Prisluhnite kratki besedi o izpolnjenem upanju v Jezusu.

Komunikacija življenja (Vanesa Čanji)
Brez komunikacije smo mrtvi. Brez telesne komunikacije smo telesno mrtvi; brez duševne komunikacije smo socialno mrtvi. Brez duhovne komunikacije smo duhovni mrtvi, mrtvi za živega Boga, ki JE življenje. Božja beseda razkriva, kako lahko duhovno oživimo in komuniciramo z Bogom polnega, neustvarjenega življenja.

Rojstvo iz Boga (Vanesa Čanji)
Nihče ne more vidite Božjega kraljestva, če se ne rodi od zgoraj, iz Boga. To so Jezusove besede učenjaku Nikodemu. Kako se lahko odrasel človek ponovno rodi? Odgovor se glasi: iz vode in iz Duha.

Človeške misli so smrt, duhovne so življenje (Vanesa Čanji)
Kratek opis: Nenehno skozi glavo drvijo “vsakdanje misli”. Ni niti nujno, da so “negativne”, so preprosto človeške. A v sebi ne nosijo življenja in nas pustijo prazne. Božje misli so vrelec življenja in v nas rojevajo polnost življenja.

Jezus mu je dejal: “Jaz sem pot, resnica in življenje.
Nihče ne pride k Očetu drugače kot po meni.”

PRIDRUŽITE SE NAM

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.